بروبچ سلام اینو ک مینویسم تقریبا حالم بهتره چون الان روز ۱۴ ام هستم خیلی حالم بهتر شده ، خب بریم سراغ روزای نهم و دهم خماری یا ترک تریاک و متادون ؛ مثل روزای دیگه ام پاهام سرد اسهال گرفتم حالم خوش نبود زیاد سیگارم ک نمیکشم نشستم خونه بعضی وقتا میرم بیرون ی چرخی میزنم با ماشین یا میرم دوچرخه سواری میگم یخورده خسته بشم حالمم بد بشه میپرم زیر دوش اب گرم تا بهتر بشه حالم ولی اینو بگم ک حالم نسبت به روزای اول خیلی خیلی بهتره یعنی میشه گفت یجورایی فقط و فقط عوارضش مونده یخورده عرق کردن خمیازه و سردی پاهام ، درکل راضیم از وضعیت شبا هم ک میرسه ی الپرازولام میخورم دکتر گفت ۱۰ روز بخور تا این عوارضی ک داری از بین بره بعد باید رو خوابت کار کنی تا بتونی راحت بخوابی چون مشکلترین کار ممکن همین خوابیدنُ بیقراری توی تختِ واقعا نمیدون چجوری باید توصیف کنم ، ولی بگم ک واقعا داره حالم روز ب روز بهتر و بهتر میشه سعی میکنم اگه جایی قرار باشه برم مثل استخر برم حتما چون سرگرمم میکنه ، باید یاد بگیریم به زندگی قبلیمون برگردیم ارامش داشته باشیم ترس نداشته باشیم ، من خودم مسافرت نمیرفتم چون بفکر بودم اونجا باید چیکار کنم با خانواده بیرون نمیرفتم زیاد چون همش پای بساط بودم ی جورایی اما تصمیم گرفتم دیگه اینجوری نباشم میخوام این لعنتی توی زندگیم نباشه امیدوارم بعد از این همه سختی ک کشیدم دوباره نرم سمتش چون دیدم کسایی ک لغزش داشتن ، اما از نظر ذهنی هم اماده ام چون ترک اعتیاد ذهنی و جسمیه 

خلاصه میام براتون میگم چیا میشه تو روزای اینده امیدوارم بدرد کسی بخوره حداقل

3 سال بعد از ترک تریاک شیره متادون

یک ماه بعد ترک تریاک و متادون

روز ۹ ۱۰ ترک تریاک متادون

ک ,چون ,، ,حالم ,روز ,روزای ,بگم ک ,ترک تریاک ,زندگی قبلیمون ,به زندگی ,بگیریم به

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تصفیه آب تعمیرات و تعمیر لیبل پرینتر و فیش پرینتر حرارتی باغ تالار سعادت,باغ تالار باران,باغ تالار تاج,باغ تالار پرنیان بیمه آور روزانه در دنیای سینما چه می گذرد wild bear weblog خرید و فروش و سفارش طراحی طلا آنلاین ایستگاه برنامه نویسی خدایا هیچ عاقل را مبادا بخت بد روزی... وبلاگ شخصی وحید معصومی